“Aranızdaki Dayanışma Çok Önemli”

Vali Vahdettin Özkan, Isparta Yürüme Engelliler Yaşam Derneğini ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2014 12:54
“Aranızdaki Dayanışma Çok Önemli”

İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük ile birlikte Yürüme Engelliler Yaşam Derneğini ziyaret eden Vali Özkan, engelli grupların öncelikle kendi aralarındaki dayanışmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Engelli grupların hizmetlerden daha iyi istifade edebilmeleri için herkesin duyarlılık içinde olması gerektiğini belirten Vali Özkan; “Bizim toplumumuz, kadim kültürümüz dezavantajlı gruplarla dayanışmayı esas alan bir gelenekten gelmektedir. Sanayileşme ve şehirleşme ile birlikte günümüz şartlarında işler ve ihtiyaçlar çoğalmıştır, o bakımdan hizmetlerin sunumu zaman gerektirmektedir. Elbette ki sağlık durumunuza göre ihtiyaç duyduğunuz hizmeti uygun bir şekilde sunmak devletin ve toplumun görevidir, bu dinamik bir süreçtir. Sürekli yeni ihtiyaç ve yeni hizmet türleri ortaya çıkmaktadır. Sizler için bir farkındalık oluşturmak suretiyle yaşamınızı kolaylaştırmak bizim için önceliklidir.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Isparta Yürüme Engelliler Yaşam Derneği Başkanı İsmail Hakkı Atasoy ise, kendilerini daha iyi ifade edebilmek için sürekli toplumun içinde olmak istediklerini söyledi.








HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum