Davraz Tırmanma Yarışları Başladı

Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın ikinci ayağı olan''Davraz Tırmanma'' yarışları, Isparta'da başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2012 12:56
Davraz Tırmanma Yarışları Başladı

Isparta Motor Sporları Kulübü ve Antalya Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen yarış kapsamında IYAŞ Park AVM önünde trafiğe kapalı alanda tören yapıldı.

Isparta Motor Sporları Kulüp Başkanı ve Organizasyon Komite Üyesi Hasan Kartal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta Motor Sporları Kulübü'nün girişimleri ve Antalya Motor Sporları Kulübü'nün katkıları ile otomobille ''Davraz Tırmanma'' yarışlarını başlattıklarını söyledi.

Yarışların Isparta için büyük önem taşıdığını ve ilin tanıtımında önemli rol oynayacağını ifade eden Kartal, Isparta halkının yarışları izlemesi için yarış sahasına otobüs kaldıracaklarını kaydetti. Kartal, ''Çok güzel bir parkura sahip olan Davraz Tırmanma yarışları Ispartalılar'a büyük heyecan yaşatacak'' dedi.

Antalya Motor Sporları Kulüp Başkanı ve Organizasyon Komitesi Yarışma Direktörü Hakan İpkin de yarışların her yıl Antalya'da yapıldığını, bu yıl ise Isparta'nın yarışa sahiplendiğini kaydetti.

İpkin, kayıtlı 13 aracın 4.2 kilometrelik parkurda yarışacağını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum