"Genç Gönüllüler" Bir Gençlik Projesi

Gençlik ve gönüllülük bir arada! “Sen de gönül ver” sloganıyla yola çıkan genç gönullüler, gönüllü arayanlar ve gönüllü olmak isteyenlerin yeni buluşma adresi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2017 15:26
"Genç Gönüllüler"  Bir Gençlik Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlerin gönüllü olarak hizmet etmeleri için pek çok gönüllülük fırsatı sunuyor. Sizler de bilginizi, emeğinizi ve zamanınızı başkalarıyla paylaşmak istiyorsanız sitede yayınlanan gönüllü ilanlarını takip ederek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Sitede yer alan gönüllülük faaliyetlerini; eğitim, çevre, spor, kültür ve turizm, sağlık ve sosyal hizmetler ile afet ve acil durum kategorileri altında arayabilirsiniz.Gönüllülerimizin sadece yaşadıkları yere değil tüm dünyaya hizmet götürmesini istiyoruz. Bu nedenle yurt içindeki gönüllülük faaliyetlerinin yanında dünyanın farklı coğrafyalarındaki gönüllülük fırsatlarını da sizlere sunmayı hedefleniyor.

Bir gönüllü olarak fakir çocukların derslerine yardımcı olabilir, sokakları temiz tutabilir, hastaları ve yaşlıları ziyaret edebilir, engellilerin önündeki engelleri kaldırabilir ve bunun  gibi yüzlerce gönüllülük faaliyetine katılabilirsiniz.Küçük özverilerle büyük işler başarmaya hazırsanız hepinizi gönüllü olmaya davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.