Hasan Kartal: 'Isparta'ya Yarış Pisti İstiyoruz'

Isparta Motor Sporları Kulübü Başkanı Hasan Kartal Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamada Isparta'da yarış pisti yapılmasını istediklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2011 14:46
Hasan Kartal: 'Isparta'ya Yarış Pisti İstiyoruz'

Isparta Motor Sporları Kulübü Başkanı Hasan Kartal yaptığı açıklamada;

" Isparta'da sanayisine, turizmine ve ekonomisine katkısı olacağınız düşündüğümüz bir yarış pistinin yapılmasını istiyoruz. Bu sayede Isparta'da bulunan motor sporu tutukunlarının ve severlerinin % 100 güvenli bir ortamda yarışlar yapmaları ve Isparta'nın Ulusal çapta yarış organizasyonları düzenlemesi sağlanacaktır.

Biz Isparta Motor Sporları Kulübü olarak geçen yıl İl Genel Meclisine konu ile iligili tam fizibiliteli dosyamızı verdik, bu konudan Isparta Millet vekillerinin de bilgileri var. Biz Isparta'da bulunan Motorsporları severlerinin kapalı bir alanda tutkularını hayata geçirmelerini istiyoruz.

Eğer Isparta'ya Türkiye Motor Sporları Federasyonunun (TOSFED) belirlediği standartlarda bir pist yapılırsa, Türkiye'nin dört bir yerinden yarılşmacıların katıldığı Ulusal, bölgesel ve mahalli yarşlar düzenleyip Isparta ekomomisi ve tanıtımı için bir firsat sağlamış olacağız.

Isparta'da böyle bir pist olmadığı için yapmayı düşündüğümüz organizasyonları başkam illerde yapmak zorunda kalıyoruz. Bununda bize maliyeti yüksek oluyor. Isparta'ya pist yapılırsa hem Isparta halkı ve çevresinde bulunan vatandaşlar yapacağımız organizasyonlara katılabilecek" dedi.

Hasan Kartal 2010 yılında kurulan ve 2 yıl içerinde Isparta'ya 16'sı 1. lik olmak üzere 33 kupa getirdiklerini söyleyerek Isparta'nın adını daha çok duyurmak için böyle bir pistin yapılması gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum