Hedef: 3 Yıl Sonra Bal

Hedef: 3 Yıl Sonra Bal

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2018 12:15
Hedef: 3 Yıl Sonra Bal

Altyapısında 120 futbolcusu bulunan pembe-mavililer, 3 yıl sonra Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeyi hedefliyor.

4 yıl önce faaliyetlerine başlayan ve özellikle futbolda sporcu fabrikası olmayı hedefleyen IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, U- Liglerinde kazanmadık kupa bırakmıyor. Altyapıya sahip çıkan ve geleceğin yıldızlarını kazanmak için kolları sıvayan pembe-yeşilliler, kuruldukları günden bu yana U Liglerinde kupalara ambargo koydular. Sportif başarının yanı sıra gençleri Türk sporuna kazandırmayı hedef edinen IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü’nün şu an altyapısında 120 sporcu bulunuyor.

İlköğretim çağında aldıkları gençlere ilk olarak futbolun temel eğitimi veren ve ardından kulüp bünyesine alan pembe-mavililer, Isparta’nın gelecekteki profesyonel liglerde takımı olması için de çalışmalarını sürdürüyor.

IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Büyükleblebi ve Süleyman Dağlı da 3 yıl sonra hedeflerinin Bölgesel Amatör Lige yükselmek olduğunu söylediler. Türk futbolunun kurtuluşunun altyapıdan geçtiğini anlatan Büyükleblebi ve Dağlı, “Isparta’da çok yetenekli çocuklarımız var. Antrenörlerimiz Sedat İlban, Öncel Bilik ve Mehmet Sarı çocuklarımızla yakından ilgileniyor. Yönetim olarak da bizlerde sürekli çalışmaları ve maçları takip ediyoruz. Şu ana kadar belirlediğimiz aşamaları geçtik. 3 yıl sonra Bölgesel Amatör Lig hedefime ulaşacağımıza inanıyoruz. Isparta’nın çocuklarıyla bu hedefimize ulaşacağız” dediler. Tesisleşmeye gideceklerini söyleyen Büyükleblebi ve Dağlı, gençlere sahip çıkmaya devam edeceklerini sözlerine ekle

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.