“İyi Ki Millet Bu Solculara İtibar Etmiyor”

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “İyi ki millet bu solculara itimat etmiyor. Eğer itibar etseydi, 1970 model Fordlara, Mercedes niyetine binmeye devam ederdi. Allah razı olsun ki, onlara imkan vermediniz" dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2013 16:59
“İyi Ki Millet Bu Solculara İtibar Etmiyor”

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Isparta turu sırasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bozdağ, “İyi ki millet bu solculara itimat etmiyor. Eğer itibar etseydi, 1970 model Fordlara, Mercedes niyetine binmeye devam ederdi. Allah razı olsun ki, onlara imkan vermediniz" diye konuştu.

Bozdağ, Isparta ziyareti kapsamında Vali Memduh Oğuz ile Eğirdir ilçesine bağlı Barla beldesindeki Barla Kız Kur'an Kursu'nu ziyaret etti ve Bediüzzaman Said Nursi'nin kaldığı, Isparta İl Özel İdaresi'nce yaptırılan tadilatı devam eden evde incelemelerde bulundu.

Bozdağ, burada yaptığı açıklamada, Barla'nın Türkiye tarihinde oldukça önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Bediüzzaman Said Nursi'nin hayatta olduğu dönemde burada kalmasının ve pek çok eserini burada yazmasının Barla'yı farklı bir konuma getirdiğine değinen Bozdağ, “Tabii ki bizim kültürümüz açısından da önemli.

Burada tarihimiz açısından da siyasi geçmişimiz açımızdan da önemli bir yerdir. Gezim sırasında buranın zenginliklerini görme imkanımız oldu. Barlalıların, bir ilim insanına nasıl sahip çıktılarını, görme imkanı buldum. Hakikaten Barla güzel bir yer ve tabii böylesi de bir nimeti var. Burada da güzel işler yapılıyor. Yakından görme imkanımız oldu."

Bozdağ, daha sonra Ispartalı iş adamlarıyla bir araya geldi.
Bozdağ, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok iyi bir noktada olduğunu, ülkenin 2002 yılı öncesiyle kıyaslanamayacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum