Marriot Oteller Zinciri İle Anlaşma İmzalandı

Marriot Oteller Zinciri, yapımı devam eden 5 yıldızlı oteli işletmek için Öngör Grup'la iyi niyet anlaşması imzaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2011 10:15
Marriot Oteller Zinciri İle Anlaşma İmzalandı

ABD, Avrupa ve dünyanın çok sayıda ülkesinde yaklaşık 3 bin 400 oteli bünyesinde bulunduran ve 146 bin kişiye istihdam sağlayan Marriot Oteller Zinciri, yapımı devam eden 5 yıldızlı oteli işletmek için Öngör Grup'la iyi niyet anlaşması imzaladı.

Isparta'nın konuşulmaktan öteye geçmeyen 5 yıldızlı otel ihtiyacını karşılama noktasında yüreğini ve parasını ortaya koyan Sami Öngör, tüm engellemelere rağmen aralık ayında hedefine ulaşacak.28 Şubat'ta muhteşem bir törenle temeli atılan, inşaatına da 15 Mart tarihi itibariyle başlanan 5 yıldızlı otel inşaatında yüzde 85 gerçekleşme oranına ulaşıldı.
12 katlı otel. Öngör Grup Genel Müdürü Burak Kılıçer'in doğdm günü olan 5 Aralık'a yetiştirilecek. 102 kişilik ekip, Isparta'nın ilk 5 yıldızlı otelini yeni yıla yetiştirmek için gece-gündüz çalışıyor. Türkmenistan'dan memleketine yatırım için gelen Öngör Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör, sık sık otel inşaatını yerinde inceliyor.

Akdeniz muhabirinin otel inşaatını kontrol ederken yakaladığı Öngör Grup Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Sami Öngör, inşaatın hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. Yüzde 85'lik gerçekleşme oranına ulaştıklarını ve kaba inşaatın 15 gün içerisinde tamamlanacağını anlatan Öngör, 102 kişilik ekibin gece-gündüz demeden çalıştığını bildirdi.

Otelin 10 ayda tamamlanmasının hedeflendiğini kaydeden Sami Öngör, otelin Öngör Grup Genel Müdürü Burak Kılıçer'in doğum günü olan 5 Aralık'a yetiştirileceğini açıkladı. Öte yandan Öngör Grup, 5 Aralık'ta tamamlanacak otelin işletmesi konusunda çok önemli bir anlaşmaya imza attı.

ABD, Avrupa ve dünyanın bir çok ülkesinde yaklaşık 3 bin 400 oteli bünyesinde bulunduran ve 146 bin kişiye istihdam sağlayan Marriot Oteller Zinciri, Isparta'daki otele tam not verdi. Şehrin gelişimi ve sosyo-ekonomik yapısına ilişkin değerlendirmelerden de olumlu not alırsak, İsparta'nın ilk 5 yıldızlı oteline dünya devi bir markanın tabelası asılacak.

İşadamı Sami Öngör, "bu otele Sami Öngör oteli tabelasını da asar, para kazanabiliriz. Ama amacımız farklı. Biz Isparta'ya turist getirmek istiyoruz. Isparta'nın mevcut pastasından faydalanalım derdinde değiliz. Turist getirip, otelimizde ağırlamak istiyoruz. İşte bu nedenle Marriot önemli. Dünyanın tanınan oteline her yerden müşteri getirebilirsiniz. Kapıda durup, müşteri gelsin diye beklemek istemiyoruz" diye sözlerini tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum