" Şiir ve Şuur "

" Şiir ve Şuur "

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2017 10:12
" Şiir ve Şuur "

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde bir araya gelen gençlerin oluşturduğu Milli Kültür Topluluğu, yeni kültür sezonunda programlarına Araştırmacı-Yazar Burak Çileli’nin söyleşisiyle devam ediyor.

 

 “Şiir ve Şuur” başlığı altındaki programda, aynı zamanda da kuruluşunu yeni tamamlayan Yeni Nizam Yeni İnsan Derneği (YENİNDER) Başkanı olan Burak Çileli, “Şiir ve Şuur” adlı konferans için Isparta'ya geliyor. Milli Kültür, milli şuurdur manifestosuyla çalışmalarını sürdüren Milli Kültür Topluluğu, Türk gençliğinin milli ve manevi değerlerinin bilincinde olup, kendinden sonraki nesillere aktarılması için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam etmekte. Bu çalışmalar çevresinde başlatılan okur - yazar buluşmalarının ilki Cumartesi günü 15.00'da Isparta Gençlik ve Spor Merkezinde gerçekleşecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.