“Türk’ün ve Türkçe’nin Olduğu Her Yerdeyiz”

Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Türkçe Topluluğu Sütçüler’e bağlı Yeşilyurt Köyü Anaokulu’na kırtasiye malzemesi yardımı yaptı. Yeşilyurt köyünde minik öğrenciler liseli ağabey ve ablalarıyla hoşça vakit geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2014 18:07
“Türk’ün ve Türkçe’nin Olduğu Her Yerdeyiz”

Isparta Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Türkçe Topluluğu Sütçüler İlçesine bağlı Yeşilyurt Köyü Anaokulu öğrencileriyle anlamlı bir buluşturma gerçekleştirdi. Yeşilyurt Köyü Anaokulu öğrencilerine kırtasiye malzemeleri yardımında bulunmak için köye giden öğrenciler hem minik kardeşlerine kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu hem de onlarla şarkılar söyleyerek oyunlar oynayarak hoş bir vakit geçirdi.



Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Türkçe Topluluğu Başkanı Hüseyin Eryiğit, “Biz yardımlaşmanın, dayanışmanın ve en önemlisi Türk’ün ve Türkçe’nin bulunduğu her yerdeyiz. Bu çalışmalarımızda bize yardımcı olan ve destek veren Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi idaresine, öğretmenlerimize ve topluluktaki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeşilyurt’ta minik kardeşlerine kırtasiye yardımı götüren öğrencileri köylülerin hazırladığı bir sürpriz de bekliyordu. Köy sakinleri Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi öğrencilerinin bu anlamlı ziyaretleri için hazırladıkları gözlemeli köy kahvaltısı hazırlayarak gençlerin anlamlı çalışmalarına da yöresel bir teşekkürde bulunmuş oldu.



Anaokulu öğrencileri ile uzun süre şarkılar, türküler söyleyen Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Türkçe Topluluğu da köylülerden tam not almayı başardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.