Yaşlılar felekten bir gün çaldı

Gölcük’teki piknikte doyasıya eğlendiler:

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2018 10:17
Yaşlılar felekten   bir gün çaldı

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aktif Yaşam Merkezi tarafından Merkezde kalan yaşlılar Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirilen piknikte gönüllerinde eğlendiler. İl Müdürü Yakup Kütük, bu tür etkinliklerin yaşlılara son derece yararlı olduğunu söyledi. 

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürlüğü Aktif Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen ‘Yaşlımla Piknik Yapıyorum’ etkinliği büyük ilgi gördü. Gölcük Tabiat Parkında piknik yapan yaşlıları, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürü Yakup Kütük ve İl Müdür Yardımcısı Lütfü Büyükses de yalnız bırakmadı. Yaşlılar piknik boyunca Aktif Yaşam Merkezi uzmanları gözetiminde gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. 

İL MÜDÜRÜ KÜTÜK, YAŞLILARIN YALNIZ BIRAKMADI

Önceki gün yeşilin ve doğanın eşsiz güzelliği karşısında manzaranın tadını çıkaran katılımcılara ekmek arası köfte ile ayran ikram edildi. Etkinliğe katılan İl Müdürü Yakup Kütük, Aktif Yaşam Merkezinden getirilen yaşlılarla yakından ilgilenip ve onlarla bol bol sohbet edip, sıkıntılarını dinledi. Programda müzik eşliğinde yaşlıların oynaması ise etkinliğe renk kattı.  

KÜTÜK; “YAŞLILARIMIZ BİZİM BAŞ TACIMIZ” 

Yaşlılarla beraber saatlerce zaman geçiren Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürü Yakup Kütük; “Bilindiği gibi yaşlılık ömrü yeten her insanın yaşayacağı bir gerçek. Dolayısıyla, bizim toplumumuzda yaşlılara saygı ve hürmet yetiştirilme tarzımızdan gelir. Onlar bizim baş tacımızdır. Biz de bu doğrultuda, İl Müdürlüğümüz bünyesindeki Aktif Yaşam Merkezimizde hayatlarını idame ettiren yaşlılarımız için bir değişiklik olsun diye böyle bir etkinlik düzenlemeyi uygun bulduk ve ilk kez piknik etkinliğinde kendileriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

“BUGÜN BURADA ÇOK GÜZEL BİR BİRLİKTELİK SAĞLANDI” 

Bu etkinliği düzenleyen Aktif Yaşam Merkezimizin personeli olan arkadaşlarıma şahsım ve yaşlılarımız adına teşekkür ediyorum. Burada güzel bir birliktelik sağlanmış ve değişik bir etkinliğe imza atılmış. İlimizde hepimiz biliyoruz ki yaşlı nüfusumuz çok fazla. Uzun ömürlü insanların yaşadığı bu şehir, gerek yerel gerekse ulusal bazda bu özelliği ispatlamış bir şehrimiz. Dolayısıyla yaşlılarımızın bundan sonraki hayatlarını daha iyi ortamlarda idame ettirmeleri için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Yaşlılarımızın hayatlarını daha iyi idame ettirebilmek için yaşlılarımızın karşılaştığı problemlere daha hızlı çözüm bulmak için çeşitli projeler üretiyoruz. Ben de bu tür çalışmaların her zaman destekçisi olacağımı buradan ifade etmek istiyorum” dedi. 

Akşam üzerine kadar süren piknik etkinliği sonunda yaşlılar tekrar Uzmanlar gözetiminde araçlarla Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aktif Yaşam Merkezine döndüler. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.