1 Günde 2 Kaza 4 Yaralı

Yalvaç'ta aynı gün içerisinde 2 motosiklet kazası yaşandı 4 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2013 13:17
1 Günde 2 Kaza 4 Yaralı

Havaların ısınması ile birlikte motosiklet ile ulaşım sağlayanların sayısı da arttı. Bu artış kazaları da artırdı.

Dün öğle saatlerinde Eski Mahalle'de Otogar Kavşağında meydana gelen motosiklet kazasında anne-oğul düşme sonucu yaralandı. İsimleri öğrenilemeyen yaralılardan motosiklet sürücüsü genç Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken annesi ayakta tedavi edildi.

Akşam saatlerinde ise Gelendost ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Mustan İleri (20) ile Ali Azim (17) Eğirler köyü kavşağı yakınlarında kaza yaptı. Plakasız motosiklet ile Madenli istikametine hareket halinde olan motosiklet önlerinde ilerleyen aracın ani dönüşü sonucu sürücüsünün paniğe kapılması sonucu devrildi.

Yerde sürüklenen sürücü Mustan İleri ve arkasında yolcu olarak bulunan Ali Azim ambulansla hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından her 2 yaralı Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı. Her 2 kazada da sürücülerin ve yolcuların başında kask olmadığı bildirildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.