1 Kişi Öldü 5 Kişi Yoğun Bakımda

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, kaçak alkol yüzünden Isparta’da 1 kişinin öldüğünü 5 kişinin ise yoğum bakımda yaşam mücadelesi verdiğini açıkladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2021 12:59
1 Kişi Öldü 5 Kişi Yoğun Bakımda

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, bağımlıkla mücadelede konusunda Isparta’da Emniyet ve Jandarma ekiplerinin çok önemli çalışmalar yaptığını belirtti.

Vali Seymenoğlu, bu çalışmalara rağmen kırsalda da kaçak alkol ticaretini yapanlar olduğunu belirterek, “Ne olur buna müsaade etmeyin” dedi.

‘Bu konuda duyarlı olun, gençlerimizin zehirlemesine izin vermeyin, bize destek olun’ diyen Seymenoğlu, “Biz zaten alandayız ama sizin desteklerinizle bu daha kolay olacak. Sahte alkol yüzünden şu anda 1 vatandaşımız vefat etti, 5 vatandaşımız da yoğun bakımda tedavi görüyor. Ne olur bu tür ürünleri tüketmeyin, kayıt dışı yerlerden bu ürünleri almayın sizi zehirliyorlar” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.