1 Mahalle 68 Sokak

Isparta Belediyesi Arı Gibi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2017 12:33
1 Mahalle 68 Sokak

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Günaydın’ın talimatları doğrultusunda, mahallelerdeki sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Emre Mahallesi’nde 68 sokakta aynı anda çalışıyor.

Şehirdeki tüm mahalleri sokak bazlı olarak ele aldıklarını söyleyen Isparta Belediyesi Başkan Yardımcısı Akif Aslan, bu çalışmalardan birisinin daha Emre Mahallesinde başlatıldığını söyledi. Sülübey Mahallesindeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Aslan, Emre Mahallesindeki 68 sokakta çalışmaların başladığını dile getirdi. İlgili daire müdürleri ile birlikte Emre Mahallesinde başlatılan sokak bazlı çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Akif Aslan, “Emre Mahallemizde altyapı çalışmaları kapsamında su hatları, kanalizasyon hatları tek tek gözden geçiriliyor. Eksiklikler tamamlanıyor, eskiyen hatlar yenileniyor. Yine mahallemizde yağmur suyu hat çalışmaları da yapılıyor. Bunun yanında Emre Mahallemizde doğalgaz problemi de tamamen çözüldü. Tüm sokaklarda doğalgaz konusu ele alınıyor. Mahalle sakinlerimiz abonelerini olabilir. Yorgun asfaltını tamamen kaldırdığımız Emre Mahallemizde ciddi anlamda altyapı çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde mahallemizde asfalt çalışmaları da gerçekleştirilecek. Çalışmalardan dolayı halkımıza rahatsızlık veriyor olabiliriz, bundan dolayı mahalle sakinlerimizden biraz sabır bekliyoruz. Çalışmalar bittiğinde mutlu olacaklarını düşünüyoruz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan ve daire müdürlerine eşlik eden Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay da, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın başta olmak üzere, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile ekiplerine teşekkür etti. Suvay, “Bugün mahallemiz şantiye halinde. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor, ekipler girmedikleri sokak bırakmadılar. Doğalgaz verilemeyen sokağımızda kalmıyor. Sokaklarımızın asfaltlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerimizin daha güzel ortamda yaşayacaklarını düşünüyorum. Başkanımız ve ekibine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.