1 Yaşındaki Bebeği Balkondan Attı

Zonguldak'ta korkunç olay. Şizofren hastası evdeki misafirin çocuğunu ikinci kattan aşağı attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2011 14:35
1 Yaşındaki Bebeği Balkondan Attı


Zonguldak'ta cam ticareti yapan ve şizofren olduğu ileri sürülen 29 yaşındaki A.Ö, misafirliğe gelen baldızının 1 yaşındaki oğlu P.L'yi oturduğu evin ikinci katından attı. Ağır yaralanan bebek kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.


Olay dün akşam saat 23.00 sıralarında kentin Yeşil Mahallesi Kapuz Caddesi'n'de 3 katlı binanın ikinci katında oturan Abdullah Özdemir'in evinde meydana geldi.

Merkeze bağlı Hayat Köyü'nde oturan ve eşi Coşkun'dan ayrı yaşayan 25 yaşındaki Şüküfe Lermioğlu, bebeği Poyraz'ı da alarak, kent merkezinde oturan ve hamile olan kız kardeşi Gülümser ve eniştesi Abdullah Özdemir'in evine ziyarete geldi.


Şizofren olduğu ileri sürülen Abdullah Özdemir, eşi Gülümser ile baldızı Şüküfe sohbet ederken, iddiaya göre Poyraz bebeği kucakladığı gibi balkondan aşağıya attı. Yaklaşık 4 metre yükseklikten beton zemine düşen Poyraz bebek ağır yaralanırken, hemen balkona koşan anne Şüküfe Lermioğlu, bebeğini gördü.


Hemen aşağıya inip oğlu Poyraz'ı kucağına alan Şüküfe Lermioğlu, yoldan geçen bir otomobili durdurup hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. İlk tedavisi burada yapılan minik bebek, bilincinin kapalı ve durumunun ağır olması nedeniyle Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan Poyraz bebek, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.



OYNARKEN KUCAĞINDAN DÜŞÜRDÜ!


Cumhuriyet savcısı soruşturma açarken, otopsinin ardından Poyraz'ın bebeğin cenazesi yakınlarına teslim edildi. 10 gün önce birinci yaşgünü kutlanan Poyraz Lermioğlu, Hayat Köyü'nde yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Poyraz bebeğin cenazesine, eşinden ayrı yaşadığı ve Yalova'da olduğu belirtilen babası Coşkun Lermioğlu katılamadı.


Olaydan sonra Poyraz bebeğin ölümüne neden olmakla suçlanan Abdullah Özdemir gözaltına alındı. Şizofren olduğu belirtilen Özdemir'in sorguda hiç konuşmayıp hiç bir soruya yanıt vermediği öğrenildi.
Anne Şüküfe Lermioğlu ise çevresindekilere "Oynarken kucağından düşürdü" diyerek eniştesi Abdullah Özdemir'i savunmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.