1 Yıl Sonra AKP Yok, Neye Güveniyorsunuz?

CHP, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Gülistan Mahallesi’nde açık hava toplantısı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2014 11:25
1 Yıl Sonra AKP Yok, Neye Güveniyorsunuz?

CHP, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Gülistan Mahallesi’nde açık hava toplantısı düzenledi. Çok sayıda mahalle sakinin katıldığı programda konuşan Belediye Başkan Adayı Çakmakçı, ‘Hizmet için iktidar partisi şart’ vurgusu yapan AK Parti’ye “1 Yıl sonra yoksunuz, neye güveniyorsunuz?” diye sordu.



Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmaları kapsamında Gülistan Mahallesi’nde miting düzenledi. Çok sayıda mahalle sakinin katıldığı programa İl Başkanı Vedat Şenol, Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ve Milletvekili Ali Haydar Öner de katıldı.

UMUDUN ADI LÜTFÜ ÇAKMAKÇI
CHP’nin seçim müzikleri eşliğinde halaylar çeken partililer, miting boyunca “Umudun adı Lütfü Çakmakçı, Her yer rüşvet her yer yolsuzluk” gibi sloganlar attı.



MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR
İl Başkanı Vedat Şenol, konuşmasında Türkiye’nin yeni bir sürece girdiğini kaydederek “AKP iktidarını yolcu edeceğimiz bir sürece giriyoruz. Artık Türkiye AKP kamburundan kurtuluyor. Bugüne kadar birçok geldi geçti, ama hiçbir dönemde bu kadar yolsuzluk, bu kadar hırsızlık görülmedi. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor” dedi.

FEZLEKELER GİZLİ DE SUÇLAR ORTADA
CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner de Gülistan Mahallesi sakinlerine seslendi. Öner, “30 Mart bir bayram. Yolsuzluklardan kurtulmanın bayramı, yasakları kaldıran bir özgürlük bayramı. Bu AKP hükümeti yasakları kaldıracağız dedi ama uluslar arası yasaklarla anılmaya başladı. TBMM’de yasama yapılıyor ama kanunlara aykırı, mecliste fezlekeler gizli ama suçlar aleni ortada” dedi.



ERDOĞAN’IN KIRDIĞI CEVİZLER 40’I GEÇTİ
Milletvekili Öner, “Recep Tayyip Erdoğan’ın kırdığı cevizler kırkı geçti. Ama bu son. Sonu Kaddafi’den, Saddam’dan daha kötü olacak. Artık meydanlar hırsız var diye bağırıyor. Şimdi bunlardan kurtulmanın birinci taksiti 30 Mart, ikinci taksiti Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve son taksiti de genel seçimler olacak” diye konuştu.

PARANIZI ÇALANLAR ŞİMDİ DE
İSTİKBALİNİZİ ÇALMAYA KALKIYOR
CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ise konuşmasında “Hani AKP esnaftan yanaydı. Adamların bütün projeleri AVM’ler üzerine. İktidarları boyunca küçük esnafı düşünmediler. Sizin paralarınızı çalanlar şimdi de geleceğinizi, istikbalinizi çalmaya kalkıyor” dedi.



ÜRETEN HERKESİ DESTEKLEYECEĞİZ
Isparta’da üreten herkesi destekleyeceklerini kaydeden Çakmakçı, Şimdi bir türkü tutturdular; belediye iktidar partisinden olmazsa hizmet gelmezmiş… 1 yıl sonra AKP yok ki, siz neyinize güveniyorsunuz” ifadelerini kullandı.

5 YILDA EN AZ 20 BİN İSTİHDAM
Çakmakçı, “Önümüzdeki 5 yıl için en az 20 bin istihdam yaratacak bir çalışma planlıyoruz. Isparta’yı zenginleştirmeye talibiz. İşte sizden de Isparta’yı birlikte, el ele zenginleştirmek için yetki istiyoruz” dedi.
Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı program yine halaylarla son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum