1. Amatör’de Gol Yağmuru

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde heyecan hafta sonu maçlarla başlarken ilk haftada fileler 25 kez havalandı. Haftanın en farklı skorunu ise Merkez Gençlikspor, Uluborluspor’u 9-0’la geçerek aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2013 13:07
1. Amatör’de Gol Yağmuru

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde 2013-2014 Sezonu’nda perde açıldı. Lige DSİSpor, Küçük Hacılarspor, Şarkikaraağaç Belediyespor, Uluborluspor, Merkez Gençlikspor, Senir Belediyespor, Savspor, Keçiborlu Belediyespor, Gülcüspor, Anadolu Gençlikspor ve Çünürspor olmak üzere 11 ekip katılıyor. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’den düşen Gönenspor ise lige katılmayarak şaşırttı. O nedenle her hafta 1 takım haftayı bay geçirecek.

MERKEZ GENÇLİKSPOR FIRTINASI
İlk hafta karşılaşmalarında Merkez Gençlikspor, geçtiğimiz yılın iddialı ekibi Uluborluspor’u 9-0 gibi farklı skorla mağlup ederek lige harika bir başlangıç yaptı. Ligin başlamasına sayılı günler kala kongreye giden sarı-lacivertlilerde başkanlığa Hakan Çelebioğlu getirilirken yeni yönetime de güzel bir galibiyet hediye edilmiş oldu. Sarı-lacivertliler, mevcut iskelet kadrosuna 4-5 takviye yaparken bu yıl şampiyonluğun adayları arasında gösteriliyor. Merkez Gençlikspor, bu hafta Anadolu Gençlikspor’la karşı karşıya gelecek.

BULDOZER ÇÜNÜR
Geçtiğimiz yılın iddialı ekiplerinden Çünürspor ise Anadolu Gençlikspor’u 4-0 gibi farklı skorla mağlup ederek güzel bir galibiyet aldı. Bordo-mavililer, 10 kişi kaldığı rakibi karşısında zorlanmazken üst sıralara oynayacağını ilk haftadan gösterdi.

Çünürspor, bu hafta Keçiborlu Belediyespor’u ağırlayacak.

ŞARKİKARAĞAÇ BELEDİYESPOR İYİ BAŞLADI
Şarkikaraağaç Belediyespor, evinde ağırladığı Küçük Hacılarspor’u 3-0 gibi net skorla yenerek 3 puana 3 golle ulaştı. Sarı-kırmızılılarda kaleci Ali Osman Ayan galibiyette başrol oynarken oynadıklarla futbolla göz doldurdular. Şarkîkaraağaç Belediyespor bu hafta haftayı bay geçiren DSİ Spor’la kozlarını paylaşacak.

KEÇİBORLU’YU BAKBAK SIRTLADI
Keçiborlu Belediyespor ise ligin iddialı ekipleri arasında gösterilen Gülcüspor’u 3-1 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılılarda Semih Bakbak attığı 3 nefis golle yıldızlaşırken hat-trick yapmanın mutluluğunu yaşadı. Keçiborlu Belediyespor ise bu hafta Çünürspor’la zorlu bir maç oynayacak.

2 DAKİKA İÇİNDE HEM KENDİ KALESİNE
HEM DE RAKİBE GOL ATARAK TARİHE GEÇTİ
Bölgesel Amatör Lig’de 3 sezon önce mücadele eden Savspor ise toparlanma aşamasında. Mavi-beyazlılar, sezonun ilk maçında Senirspor karşısında oldukça zorlanmasına rağmen 3-2 kazanmasını bildi ve hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı. Bu karşılaşmada ise maçın yıldızı Senirsporlu Murat Avcuydu. Karşılaşmanın başında hem kendi kalesine gol atan ve bir dakika sonra serbest atıştan nefis bir gol atan Avcu, hırsıyla dikkat çekti. Savspor ise bu hafta Gülcüspor’la karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum