1.Amatör’de Lider Her Hafta Değişiyor

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde her hafta bir lider değişiyor. Bu hafta liderliği Savspor ele geçirirken ligde haftalar ilerledikçe heyecan artıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2013 10:04
1.Amatör’de Lider Her Hafta Değişiyor

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde 6. hafta karşılaşmaları da geride kaldı. 1. Amatör’de her hafta bir lider değişiyor. Bu hafta Keçiborlu Belediyespor’u 3-2 yenen Savspor, puanını 15’e çıkarttı ve liderliğe yükseldi.

Yeni transferleriyle seri galibiyetler almaya başlayan mavi-beyazlılar, yeniden Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmek istiyor. Bu haftayı bay geçiren Çünürspor ise 13 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Şampiyonluk adaylarından Merkez Gençlikspor ise bu hafta DSİ Spor’a 3-2 mağlup olarak 12 puanla 3. sıraya geriledi. DSİSpor ise 10 puanla 4. sırada bulunuyor.

Bu hafta Savspor’a yenilerek 9 puanla 5. sırada kalan Keçiborlu Belediyespor inişli ve çıkışlı bir grafik çiziyor.

Lige kötü bir başlangıç yapmasına rağmen Gülcüspor ise bu hafta Şarkikaraağaç Belediyespor’u deplasmanda 5-2 yenerek puanını 9’a çıkarttı ve 6. sıraya yükseldi.

Ligde Şarkikaraağaç Belediyespor’un 6, Senir Belediyespor’un 5, Anadolu Gençlikspor’un 4, Küçük Hacılarspor’un 2 ve Uluborluspor’un 1 puanı bulunuyor.

Her geçen hafta liderin değiştiği ligde takımların mücadelesi görülmeye değer.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.