10 Ayda 3 Milyar TL

SDÜ Rektörü İbicioğlu: “Öğrencilerimiz ayda şehre 30 milyon TL para bırakıyor. İktisatçılarla yaptığımız araştırmalar sonucu çarpan etkileşimleriyle bu oran 300 milyon TL yapıyor. 10 ayda da 3 milyar TL’yi buluyor.” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2013 11:08
10 Ayda 3 Milyar TL

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Hasan İbicioğlu: “Öğrencilerimiz ayda şehre 30 milyon TL para bırakıyor. İktisatçılarla yaptığımız araştırmalar sonucu çarpan etkileşimleriyle bu oran 300 milyon TL yapıyor. 10 ayda da 3 milyar TL’yi buluyor.” dedi.

Öğrencilerin yaptığı harcamalar içerisinde il merkezinde en fazla payı, barınma kalemi oluşturuyor.

ÖĞRENCİNİN KAFASINDAKİ OLUMSUZLUKLAR AZALIYOR
Öğrencilerin ulaşım, ev sahibi, esnaf bakışı ile lokanta ve restoranların kalite ve hijyenine nasıl baktıkları da öğrenildi.

Isparta’da öğrencilerin daha önceki yıllarda ev sahipleri ile ilgili olumsuz düşüncülerinde bir azalmanın görüldüğünü ifade edildi. Yetkililer, son 10 yıl içerinde olumsuzlukların yüzde 40'a kadar düşeceğini tahmin ettiklerini belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum