10 Branşta Kurslar Başlıyor

10 Branşta Kurslar Başlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2015 15:33
10 Branşta Kurslar Başlıyor

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan Isparta Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İSMEK) kapsamında her dönem açılan kurslar tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar binlerce kursiyerin katıldığı ve belge almaya hak kazandığı kursların bir yenisi daha başlıyor.

Toplam 10 branş, 40 grupta açılması planlanan kurslar için 2476 kursiyer başvuruda bulundu. 20 Şubat 2015 tarihinde son bulan ön kayıt başvurularının ardından, kursiyerlerin kesin kayıt işlemleri gerçekleştirildi. Belediye Halı Sarayı Düğün Salonu’nda guruplar halinde gerçekleştirilen toplantılarla kursiyerlerin kesin kayıt işlemleri alınırken, gurupların belirlenmesine başlanıldı.

ISMEK bünyesinde 10 branşta açılan kurslara, kursiyerler Bilgisayar, İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, Diksiyon, Tiyatro, Halk Oyunları, El Sanatları, Bağlama ve Gitar kursları başvurularını gerçekleştirdi.

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, konu ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulundu. Kayacan, “Müdürlüğümüz ISMEK Birimi altında 12 Ocak-20 Şubat tarihleri arasında yapılan ön kayıt başvuruları neticesinde kesin kayıtlarımızı yapabilmek için kursiyerlerimize yönelik bir toplantı yaptık. Kurslarımızın işleyişi bakımından kursiyerlerimizi bilgilendirdik. Kurslarımız 10 branş, 40 gurupta açılacak. Bu kurslarımıza 2476 kişi başvuruda bulunmuştur. İnşallah bu kurslarımızın belediyemize, kursiyerlerimize, Isparta’mıza hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.