10 Kişi Tutuklandı

FETÖ Operasyonlarına gözaltına alınan 33 şüpheliden 10'u tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2017 10:43
10 Kişi Tutuklandı

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 187 kişinin ByLock kullandığı tespit edilmişti. Soruşturmalar kapsamında ise 19 Eylül 2017 tarihinde düzenlenen operasyonda ise 33 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan şüphelilerden şuana kadar 10'u tutuklandı. Diğer şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ-PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 187 kişinin örgütün kriptolu mesajlaşma programı olan ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi.

187 şüpheliden Isparta'da olduğu tespit edilen 118 kişi hakkında soruşturma başlatıldığı düzenlenen operasyon kapsamında ilk etapta 33 kişi gözaltına alınırken, 7 kişinin firari olarak aranıyor. Gözaltına alınan 33 şüpheliden şuana kadar 10'u bylock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.