10 Kişiye Fuhuş Operasyonu

10 Kişiye Fuhuş Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2016 11:15
10 Kişiye Fuhuş Operasyonu

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından son bir ay içerisinde çeşitli mahallerde bulanan evlerde para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edilen 10 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şunlara yer verildi. “Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde ikamet ettikleri Fatih Mahallesi, Yedişehitler Mahallesi, Bağlar Mahallesi ve Anadolu Mahallesindeki evlerinde para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edilen E.S., A.B., E.D. ve E.A. isimli şahısların ikametleri ekiplerimizce takip altına alınmıştır.

Bahsi geçen adresler üzerinde ekiplerimiz tarafından değişik tarihlerde yapılan denetimlerde bu ikametlere fuhuş yapmak üzere geldikleri tespit edilen M.Ş., G.K., M.Ç., Ö.G., B.T. ve M.Y. isimli şahıslar görülerek ikamet sahipleri ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirilmişlerdir.
Konu ile ilgili olarak şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış olup, bahsi geçen ikametlerin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır.
Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde fuhuşla mücadele konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.