10 Km Daha Kısalacak

AK Partili Meclis Üyesi Kadir Dal, Kipa AVM arkasına kadar gelen yolun Mehmet Tönge Yolu bağlantısının yapılarak Koçtepe üzerinden OSB'ye ulaşımın daha kısa sürede gerçekleştirilebileceğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2014 13:09
10 Km Daha Kısalacak

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal, Belediye Başkanı Günaydın'dan OSB'deki sanayiciler ile çalışanları memnun edecek bir istekte bulundu.

Organize Sanayi Bölgesi ile şehir arasındaki mesafenin uzun olmasından yakınan Dal, "Adliye Sarayı önünden Kipa arkasına kadar giden bir yol var. Ama yol asfaltlı bir şekilde orada bitiyor. Oradan yolun 30 metre ya da 50 metre genişliğinde ilerletilerek Mehmet Tönge Yoluna bağlanması mümkün. Buradan da üniversite yanından Koçtepe üzerinden Gümüşgün Kavşağı'na kadar çıkılabilir. Bu yol mevcut yoldan 10 kilometre daha kısa. OSB-şehir arasındaki bağlantı daha da kısalacak. Sanayicilerimiz ve çalışanlarımız bu yolu tercih edecektir. Servis otobüsleri için kolaylık olacaktır" dedi.

Belediye Başkanı Günaydın da Kadir Dal'ın önerisini haklı bularak konuyla ilgili çalışma yapılacağının sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum