10 Senedir Çözülemeyen Sır Cinayet Müge Anlı'da İşlenecek

2013 yılında Isparta'da belediye iş hanında esnaf olan Soner Çelik ormanlık alanda vurulmuş halde bulunmuştu. Sır cinayet çözüm için Müge Anlı'da işlenecek.

Yayınlanma:
10 Senedir Çözülemeyen Sır Cinayet Müge Anlı'da İşlenecek

Isparta'da 2013 yılında meydana gelen ve şehirde derin izler bırakan olayda, Belediye İşhanı yakınındaki Berkem CD Shop'un sahibi 32 yaşındaki Soner Çelik, aracında tek bir kurşunla kalbinden vurulmuş şekilde bulundu.

11 yıl geçmesine rağmen Soner Çelik'in katil zanlısı henüz bulunabilmiş değil.

Olayın yaşandığı Nisan 2013'ten bu yana devam eden soruşturmalar ve dahi televizyon programlarına konu olan araştırmalara rağmen, katil zanlısı hala yakalanamadı. Çelik'in ailesi ve yakınları, adalete erişmek için kararlı bir şekilde mücadele ediyorlar.

Soner Çelik'in trajik ölümünden bu yana defalarca basın açıklaması yaparak yetkililerden katilin bir an önce bulunması için yardım isteyen aile, hala tatmin edici bir sonuç alabilmiş değil.

Olayın üzerinden 10 yıl geçmiş olmasına rağmen, katilin bulunamaması ailenin acısını daha da derinleştiriyor.

Soner Çelik'in yakınları, katilin bir an önce bulunması ve adaletin sağlanması için mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladılar.

Arabasında otururken, maskeli bir saldırgan tarafından vurularak öldürülen Soner Çelik'in katil zanlısı, Müge Anlı'nın bile çabalarına rağmen hala bulunamadı. Isparta'da 2013 yılında işlenen bu cinayetin detayları hala aydınlatılamadı, ancak aile umutsuzluğa kapılmadan mücadeleye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.