10 Yıldır Neredeydin

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Şehrin trafik ve otopark sorununu çözeceğim” diyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yüklendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2014 10:11
10 Yıldır Neredeydin

Belediye Başkanı Günaydın’ın şu an ikinci dönem Belediye Başkanlığını yaptığını hatırlatan Şenol, “10 yılda çözemediyse 11. yılda mı çözecek?” dedi.

CHP ve MHP arasındaki tartışmalara bir yenisi daha eklendi. CHP İl Başkanı Vedat Şenol bu kez trafik sorunu ve otopark üzerinden Belediyeye yüklendi. Geçtiğimiz gün muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin en önemli sorunlarından trafik ve otopark krizini çözeceğini belirtmişti. Bunun üzerine değerlendirmede bulunan Şenol, Günaydın’a yüklendi.

“10 YILDIR NEREDEYDİN PEKİ?”
Hiçbir zaman belden aşağı siyaset yapmadıkların ancak gerçekleri de gözler önüne sermekten hiçbir zaman kaçınmadıklarını belirten Şenol, “Şimdi trafik ve otopark sorununu çözeceğiz diyor. Adama günaydın derler; 2 dönem belediye başkanlığı yapmış Günaydın bu sorunu 10 yılda çözemediyse 11. yılda mı çözecek?” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum