100 Bin Ağaç Toprakla Buluşacak

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin genelinde ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2014 13:37
100 Bin Ağaç Toprakla Buluşacak

Bu sezonda 100 bin ağaç fidanını toprakla buluşturma hedefi olan Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce şu ana kadar 18 bin adet fidanın dikim işlemi gerçekleştirildi.

Son olarak Mehmet Tönge Mahallesi’nde belediyeye ait 3 bin 500 metrekarelik alana ıhlamur, sedir ve cevizden oluşan toplam 500 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Mehmet Tönge Mahallesi’nin girişinde sol bölümde yer alan 3 bin 500 metrekarelik alanda yapılan ağaç dikim çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehri bir bütün olarak planladıklarını ve çalışmaları bu doğrultuda sürdürdüklerini söyledi.

Mahalle içerisindeki eksikliklerin de tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Hedefimiz bu senede 100 bin ağaç fidanını toprakla buluşturmak. Bununla ilgili çalışıyoruz ve mührümüzü basıyoruz. Bu güzel yerlere ileride göz konmasın diye ağaçlar dikiyoruz, yeşillendiriyoruz. Bu çalışmalarımız gelecek için hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.