100 bin Fidan Toprakla Buluşacak

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 100 bin fidanını toprakla buluşturma hedefine ulaşmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2012 11:34
100 bin Fidan Toprakla Buluşacak

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 100 bin fidanını toprakla buluşturma hedefine ulaşmak için yoğun çaba sarf ediyor. Seralarda yetiştirilen çeşitli süs bitkileri ve çiçekleri de şehrin en işlek cadde, kavşak ve orta refüjlerine dikiliyor.

Isparta Belediyesi Başkan Vekili Orhan Eren, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde denetledi. Eren, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne giderek burada yetkililerden bilgiler aldı. Gerçekleştirilen çalışmalardan memnun kalan Başkan Vekili Orhan Eren , şunları söyledi:

“Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledim ve çalışmalar hakkında bilgiler aldım. Orman Bölge Müdürlüğü’nden belediyemize 30 bin civarında sedir fidanı gönderildi. Bu sedir ağacını personelimiz özenli bir şekilde stokluyor ve bu fidanlarımızın 3-4 yıl sonra ihtiyaç hissedilen belirli yerlere dikimi yapılacak. Tabi ki bunun yanı sıra park ve bahçelerimize yapmış olduğumuz çiçek dikimlerimizde devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak çalışmaların mükemmel şekilde devam ettiğini gözlemledim. İnşallah Isparta’ya en iyi ve en hızlı şekilde ağaçlandırmada da başarılı olacağımızın inancındayız. Bunun için Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a verilen sözlerin yerine getirilmesinde yardımcı olduğumuz için biz bundan mutluluk duyuyoruz”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.