100 Bin Lira Batıran Astsubay İntihar Etti

Bankadan çektiği parayı borsada kaybeden Astsubay intihar etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2011 11:57
100 Bin Lira Batıran Astsubay İntihar Etti

İzmir Bergama'da görevli Jandarma Astsubay Başçavuş evli 1 çocuk babası 39 yaşındaki E.T., ziyarete geldiği babasının oturduğu Eskişehir'deki tek katlı evlerinin kömürlüğünde kendini asarak intihar etti. E.T'nin bankadan 100 bin lira kredi çektiği ve parayı borsada kaybettiği için canına kıydığı öne sürüldü.

Şarhöyük Mahallesi Bahçeseven Sokak'ta dün saat 19. 00 sıralarında meydana gelen olayda E.T., tek katlı evin bahçesinde bulunan kömürlüğün tavanına kendini astı. E.T.'yi ipte asılı halde gören yakınları durumu polise bildirdi. İntihar eden astsubay başçavuş E. T.'nin birkaç gün önce eşi ile birlikte, görev yaptığı Bergama'dan izinli olarak babasını ziyaret için Eskişehir'e geldiği belirtildi.

ZAMAN ZAMAN BORSADA OYNARMIŞ
E.T.'nin bankadan 100 bin lira kredi çektiği ve parayı borsada kaybettiği, bu nedenle canına kıymış olabileceği öne sürüldü. E.T.'nin eşi de, eşinin zaman zaman borsaya para yatırdırdığını söyledi.

Jandarma uzman çavuşluktan astsubaylığa geçiş yaptığı belirtilen E.T.'nin cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.