1001 Sokak Düzenlenip Yeniden Trafiğe Açılıyor

Birkaç ay önce yaya trafiği ile taşıt trafiğinin geçişlerindeki olumsuzluklar nedeni ile kapatılan yol halkın ve esnafın yoğun talepleri doğrultusunda yeniden trafiğe açılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2011 18:22
1001 Sokak Düzenlenip Yeniden Trafiğe Açılıyor

Kutlubey mahallesinde halısarayı ile kafeler caddesini ayıran yol yeniden trafiğe açılıyor. Birkaç ay önce yaya trafiği ile taşıt trafiğinin geçişlerindeki olumsuzluklar nedeni ile kapatılan yol halkın ve esnafın yoğun talepleri doğrultusunda yeniden trafiğe açılacak.

Bu konuda çalışmalarına başlayan Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yolun taşıt trafiğine açılmadan önce kaldırım genişletme çalışmalarına başladı. 1001 sokak boyunca iki tane oluşturulacak cep ile de araçların indi-bindi yapmasında kolaylık sağlayacak. Fen İşleri Müdürlüğünün çalışması tamamlandıktan sonra da il trafik komisyonu yolu yeniden trafiğe açacak.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Kutlubey mahallesinde bulunan 1001 sokağımız yapılan parklar nedeniyle taşıt trafiğinde olumsuz etkileniyor, kaldırımların küçük olması nedeniyle de yaya trafiğini de kaldıramaz noktada idi. İl Trafik Komisyonumuz yolun kapatılmasına karar vermiş ve o günden itibaren yol trafiğe kapatılmıştı. Ancak halkımızdan ve esnafımızdan gelen talep doğrultusunda 1001 sokağın yeniden açılmasına karar verdik. Ancak yolu açmadan önce yolu rehabilite edilmesi muhakkaktı. Bu nedenle Fen İşleri Müdürlüğüne vermiş olduğum talimat doğrultusunda vatandaşların rahatlıkla kullanabilecekleri kaldırımın genişletilmesini istedim. Ayrıca yol boyunca taşıt parkını da kaldırdık. Ancak vatandaşların araçlardan inip binebileceği iki tane cep oluşturduk. Burada araçlar yolcularını alıp indirdikten sonra yoluna devam edecekler. Böylece hem taşıt trafiğindeki yoğunluk azalmış olacak. Hem de yayalarımız bu yolu rahatlıkla kullanmış olacaklardır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.