110 Kişiye İş İmkanı Sağlayacak

110 Kişiye İş İmkanı Sağlayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2015 00:22
110 Kişiye İş İmkanı Sağlayacak

Büyük Isparta Oteli'ni 10 yıllığına kiralayarak önemli bir sorununun çözümüne katkıda bulunan IYAŞ otelin tadilatının tamamlanması ve Haziran-Temmuz ayları gibi hizmete girmesi ile 110 kişiye daha yeni iş imkanı sağlayacak.

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol Büyük Isparta Oteli'nin tadilat çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Hedefimiz Haziran ayı gibi oteli hizmet verir hale getirmek. Isparta'ya yakışır bir tesis yapacağız. Otel ile birlikte giriş ve üst katında Türkiye'nin önemli markalarını getireceğiz. Otelde en az 110 kişiye istihdam sağlayacağız. Bu sayı artabilir. Büyük Isparta Oteli ilimize yeni bir heyecan katacaktır" dedi.
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şenol, IYAŞ olarak Isparta'ya değer katacak yatırımlara devam edeceklerini de belirterek, "Halkımızın ve ortaklarımızın güvenine layık olmak için çabalarımız sürecek. Her açıdan Isparta'ya katkı sağlamak bizim için büyük bir onur. Yeter ki halkımız bize olan desteğini sürdürsün" şeklinde konuştu.

IYAŞ ekonomiye katkısı, yaklaşık 1000 kişilik istihdamı ile birlikte, sağlıktan, spora, eğitimden kültüre kadar bir çok alanda Isparta'daki çalışmalara da destek veriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.