112'de Oynatmaya Az Kaldı

112 Acil Çağrı Merkezi'ni sürekli arayıp saygısızlık yapan, personeli oyalayan ve onların görev yapmalarına engel olanlara uyarı 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ethem Kılıçarslan’dan geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2013 10:53
112'de Oynatmaya Az Kaldı

Isparta Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyeni son sınıf öğrencileri 112 Acil Çağrı Merkezinde incelemelerde bulundu. Öğrencilere 112 Acil Çağrı Merkeziyle ilgili bilgileri Merkez Müdürü Ethem Kılıçarslan verdi.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdiresi Ulusoy, öğrencilere çağrı merkezini tanıtmak istediklerini kaydetti.

Öğrencilere uyguladıkları sistemi tanıttıklarını ifade eden 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ethem Kılıçarslan, Türkiye’nin gündeminden düşmeyen asılsız ihbarlara da değindi. Kılıçarslan, “Tabi tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da 112 Acil Çağrı Merkezimize asılsız ihbarlar gelebiliyor. Ancak bu oran Türkiye ortalamasının altında. Ama buna rağmen Ispartalı vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Asılsız ihbarlarla gerçek, ihtiyaç sahibi kişilerin telefonlarını meşgul etmeyelim” diye konuştu.
112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kılıçarslan, olaylara 6 dakikanın altında müdahale ettiklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.