113 Cadde Artık Kalıcı

Isparta Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile şehir merkezinde bulunan tüm yollar yeniden gözden geçiriliyor. Bu çalışmaların bir ayağıda şehrin en işlek caddelerinden biri olan 113. Cadde de devam ediyor.

Yayınlanma:
113 Cadde Artık Kalıcı

Bilindiği üzere 113. Caddenin önce eskimiş asfaltı kaldırıldı. Daha sonra alt yapıda bulunan eksiklikler giderildi ve ilk asfalt kaplaması yapıldı. Bugün ise ikinci asfalt kaplaması da yapılarak kalıcı ve uzun ömürlü yol kervanına bir yol daha eklenmiş oldu.
Yoldaki çalışmaları takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren, yapılan hizmetten halkın memnun olduğunu belirterek, çok kısa zamanda tamamlamanın da mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirdi.

Eren yaptığı açıklamada, “113. Caddemizde önce alt yapı kanalizasyon ve doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Bu alt yapı çalışmalarından sonra ilk asfalt kaplama gerçekleştirildi. Bu çalışmalara paralel olarak caddemizdeki kaldırımlarda yeni düzenleme yapılarak tamamlanmış durumdadır. Bu gün de asfalt kaplamamızın ikinci etabı dökülüyor. Böylece yola serilen asfaltın uzun ömürle ve kalıcı hale getirilmesi sağlanıyor. Ekiplerimiz bu çalışmalarını yaparken vatandaşların daha az etkilenmesi için insanüstü gayret göstererek yolu beklenen süreden daha kısa zamanda tamamlıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.