113 Cadde Asfalta Hazır

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2012 15:14
113 Cadde Asfalta Hazır

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce altyapı çalışmaları tamamlanan 113 Cadde’de stabilize serilmesi tamamlandı. İki etap halinde tamamlanacak olan caddenin Fevzi Paşa İlköğretim Okulu ile eski hal kavşağı arasında Fen İşleri Müdürlüğü’nce stabilize serme çalışmaları tamamlanırken, bu bölümün dayanıklı asfalt çalışmalarının birinci kat uygulaması pazartesi günü yapılacak.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fevzi Paşa İlköğretim Okulu ile Belediye arasında kalan bölümde ise Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce altyapı çalışmaları tamamlandı. Yolun alt bölümünde doğalgaz firması tarafından hat döşeme çalışmaları sürüyor. Bu bölümde ise Fen İşleri Müdürlüğü’nce doğalgaz firmasının çalışmalarını tamamlamasının ardından stabilize çalışmaları ve dayanıklı asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

Diğer taraftan yapılan çalışmalar sonrasında Gökçay Kavşağı ile Dere Mahallesi Mezarlığı arasında kalan 117 Cadde’de tüm altyapı sorunları giderilirken, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince birinci kat dayanıklı asfalt çalışması tamamlandı. Yine Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ISBAŞ ile Adliye arasında kalan 202 Cadde’nin yorgun asfaltının kaldırılması çalışmaları devam ederken, diğer taraftan bu caddede Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce de yağmur suyu hat çalışmaları başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum