113 Cadde Her şeye Rağmen Zamanında Bitecek

Şehrin en merkezi ve işyerlerinin yoğun olduğu 113. Cadde de alt yapı ve kalıcı asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. Caddede beklenmedik durumlarla karşılaşılsa da Başkan Günaydın, verdikleri sözü tutacaklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2012 08:40
113 Cadde Her şeye Rağmen Zamanında Bitecek

Yine hedef olarak seçilen 18 Ekim’de yolun hizmete açılacağı ifade ediliyor. Bilindiği üzere Isparta Belediyesi kalıcı asfalt programı öncesi önce o yolda bulunan yıpranmış asfaltı kazıyor. Daha sonra bu yoldaki alt yapı problemlerini çözüyor. Yağmur suyu ızgaralarını da ilave ettikten sonra kalıcı asfalt kaplamasını gerçekleştiriyor. Ancak 113. Caddede hiç beklenmedik bir konu ile karşı karşıya kalındı. Asfalt kaplamanın altında yaklaşık 20 santim kalınlığında bir beton malzeme ile karşılaşıldı. Bu beton alt yapı çalışmalarını gerçekleştirmede büyük bir yavaşlatmaya neden oldu. Çünkü çok kalın olan bu beton delicilerle tek tek kırılarak alt yapıya ulaşılıyor. Onlarca iş makinası ile yapılan bu zorlu çalışmada belirtilen hedefin geçmemesi için gece gündüz çalışmalara devam ediliyor.
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yine her caddedeki yapılan çalışmaları takip ettiği gibi 113. Caddedeki çalışmaları da yerinde takip etmeye devam ediyor. Günaydın, buradaki esnaflara müjde vererek sürprizlere rağmen yol belirtilen süre içerisinde tamamlanacağını müjdeledi.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “113. Caddemizi Ekimin 18’inde bitirmeyi planlamıştık. Ancak yolda büyük bir sürprizle karşılaştık. Yolun altı tamamen beton ile kaplanmış. Alt yapı tesisatı döşemekte büyük zorluklar çekiyoruz. İş makinalarımız bu betonu kırmak için çalışıyor. Bu çalışmalar çerçevesinde bir makinamız arıza yaptı. Bu engellere rağmen söz verdiğimiz gün yine yolumuzu bitirmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hafta sonu demeden gece demeden olağanüstü gayretle çalışmalarını devam ettirmektedirler. İnşallah caddemizi hedeflediğimiz günde tamamlamış olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.