12-16 Yaş Arasına Hamile Kıyafeti Skandalı

12-16 Yaş Arasına Hamile Kıyafeti Skandalı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2018 11:15
12-16 Yaş Arasına Hamile Kıyafeti Skandalı

Isparta’da bir giyim mağazasının çocuk/genç reyonunda hamile kıyafetlerinin yer alması tepkilere neden oldu. 12 – 16 yaş arası reyonda yer alan hamile kıyafetleri “Çocuk reyonunda bu kıyafetlerin yer alıyor olması ne anlama geliyor?” sorusunu gündeme getirdi.

Isparta’da zincir mağazalardan birisinin çocuk/genç reyonunda 12 – 16 yaş arası bölümde hamile kıyafetlerinin yer alması şaşkınlık ve öfkeye neden oldu. Mağazaya alış verişe gidenler çocuk/genç reyonunda üzerinde “Genç Koleksiyonu/12-16 Yaş” yazılı etiketin altında hamile kıyafetleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ajans32 Whatsaap İhbar Hattına bilgi veren bazı vatandaşlar “Türkiye çocuk istismarlarını, çocuk gelinleri tartışırken, bu tür haberlerle yurttaşlarımızın midesi bulanırken, seçkin bir mağazanın çocuk reyonuna hamile kıyafeti koymasına anlam veremedik. Daha doğrusu bir anlam vermek istemedik. Umuyoruz ki bir hatadır ve derhal düzeltilir” ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum