12 Adreste Eş Zamanlı Operasyon

12 adreste eş zamanlı operasyon başladı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2014 11:40
12 Adreste Eş Zamanlı Operasyon

Başbakanlık Ofisi'nin dinlenmesine ilişkin soruşturmada operasyon başladı.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisinde bulunan ortam dinleme cihazları (böcek) ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunda görevli savcı Durak Çetin tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aralarında eski istihbarat müdürlerinin de bulunduğu 12 adreste eş zamanlı operasyon başlatıldı.

T24'ten Arzu Yıldız'ın haberine göre, 12 kişinin evlerinde yapılan aramalar sonrasında Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube’ye getirilerek sorgulanacağı öğrenildi. Dosyada 15 şüpheli olduğu, bunlardan 12’si hakkında arama ve yakalama kararı alındığı bildirildi.

Gözaltına alınanlar arasında Başbakan Erdoğan’ın bir dönem koruma müdürlüğünü yapan Z. B, A.Ö, S.Z, E.Ç,İ.Ç,H.G,S.S,İ.S ve E.G isimli çoğunluğu polisin evinde aramalar sürüyor. Öte yandan, TÜBİTAK’tan atılan Hasan Palaz’ın da olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.