12. Gül Halı Kültür ve Turizm Festivali Sona Erdi

12. Gül Halı Kültür ve Turizm Festivali Sona Erdi. Festivalin son günüde ilk olarak sahneye Ahmet Şafak Çıktı. Ardından Ahmet Selçuk İlkhan çıktı. Festivalin finalinde ise Emel Sayın Sahne aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2012 10:51
12. Gül Halı Kültür ve Turizm Festivali Sona Erdi

Sanatçılar Atatürk Stadını dolduran binlerce Ispartalıya inanılmaz bir gece yaşattı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'de biraz önce konser alanına geldi. Genel Başkan Bahçeli, burada Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen temel atma törenine katıldı. Genel Başkan Bahçeli'nin programı Ahmet Şafak, konseri ile biteceği beklenirken, Bahçeli Festival bitimine kadar Ispartalıları yalnız bırakmadı.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Festival kapsamında düzenlenen ses yarışmasında dereceye girenlerede ödülleri verildi. Dereceye girenlere ödüllerini Isparta Belediyesi Özel Kalem Müdürü İrfan Veli Kayacan takdim etti. Dereceye girenler, performanslarını stadı dolduran binlerce Ispartalıya tekrar gösterdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli Atatürk Stadı+nda yaptığı konuyşmasındas AK Parti ve CHP'yi Eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye'nin Kürt sonu olmadığını belirterek, terörü Kürt kökenli vatandaşlarla çakıştırmanın başlı başına aşağılık bir yaklaşım olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Uluslararası Isparta Gül ve Halı Festivali nedeniyle geldiği Isparta'da Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen halk konserine katıldı. MHP lideri Bahçeli, stadyumu dolduran binlerce Ispartalı'nın alkışları arasında MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Reşat Doğru, Sadir Durmaz, milletvekilleri, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık ve beraberindekilerle konser alanına geldi. Bahçeli, burada Ahmet Şafak ve Emel Sayın konserini ilgiyle izledi. Bahçeli, Isparta Belediyesi'ne ait yatırımların toplu temel atma ve açılışını gerçekleştirdi.

Bahçeli, burada halka hitaben yaptığı konuşmada, MHP'nin anlayışında yapay ayrımların, ısmarlama ayrılıkların, montaj küslüklerin olmadığını söyledi. Bahçeli, "Bizim idrakimizde ideolojik veya inanç temelli hiziplere, tahrik edilerek belirginleşen çatışma dinamiklerine geçiş yoktur. Bizim gözümüzde doğulu batılı, kuzeyli güneyli tasnifi bulunmamaktadır. Bizim için herkes büyük Türk milletinin eşit ve onurlu birer ferdidir. Demokrasi ve özgürlük sözlerini paravan yaparak binyıllık hukuku bozmaya çalışanlar, bizim için kötülüğün ve ihanetin misyonerleridir. Buna çanak tutanlar, her alana yaydıkları sindirme kampanyasını ileri demokrasi diyerek yutturmaya çalışanlar işbirlikçilikten ve bölünmenin teşrifatçısı olmaktan yakalarını kurtaramayacaktır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum