13 Yaşındaki Kıza Hizmetili Tacizi İddiası

Eğirdir İrfan Kaynak İlköğretim Okulu'nda 13 yaşındaki C.Y. isimli öğrenciye tacizde bulunduğu iddia edilen Hizmetlilerden 40 yaşındaki Ahmet N.' tutuklanarak Cezaevi'ne gönderildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2012 14:22
13 Yaşındaki Kıza Hizmetili Tacizi İddiası

Eğirdir İlçesi''nde bir ilköğretim okulunda hizmetli olarak çalışan 51 yaşındaki A.N., 7''nci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki C.Y.''yi okulda taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Önceki gün yeniden Hâkim karşısına çıkartılan hizmetlinin tutukluluğunun devamına karar verildiği öğrenildi. Taciz iddiasına konu olan olay 3 hafta önce meydana geldi.

İddialara göre, anne, 13 yaşındaki kızı C.Y'yi banyo yaptırırken vücudunun çeşitli bölgelerindeki morlukları fark etti.CY.'nin, annesinin vücudundaki izlerin nasıl meydana geldiğini sorgulaması üzerine yaşadıklarını anlattığı iddia edildi.

Olay, İrfan Kaynak İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 13 yaşındaki CY.'nin, annesiyle birlikte okula giderek, hizmetlinin elle tacizde bulunduğunu bildirmesiyle ortaya çıktı.

Konuyu değerlendiren nöbetçi öğretmenin konuyu okul müdürü ile paylaştığı ve sonrasında da polisin okula gelerek hizmetli Ahmet N.'yi gözaltına aldığı ifade edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum