13 Yaşındaki Sürücü 13 Yaşındaki Kıza Çarptı

Fatih Mahallesi Kadir Boylu Ortaokulu önünde 13 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, okul önünde arkadaşlarıyla oyun oynayan 13 yaşındaki İlayda Şen’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle İlayda Şen yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2014 11:16
13 Yaşındaki Sürücü 13 Yaşındaki Kıza Çarptı

Fatih Mahallesi Kadir Boylu Ortaokulu önünde 13 yaşında ehliyetsiz olan 32 EZ 441 plakalı araç sürücüsü B. S., okul önünde arkadaşlarıyla oynayan 13 yaşındaki İlayda Şen’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun kenarına savrulan Şen, yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralı İlayda Şen’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırıldı.

Kazanın ardından babasından habersiz aracı kaçıran ve daha 13 yaşında olan B. S., şoka girdi. 112 Acil ekipleri sürücü koltuğunda olan S.’i da kontrol etti.

Polis ekipleri ehliyetsiz ve 13 yaşında olan B. S.’i ifadesini almak için Sanayi Polis Merkezi’ne götürdü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum