130 Olması Gereken Personel Sayısı 400

130 Olması Gereken Personel Sayısı 400

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2020 14:21
130 Olması Gereken Personel Sayısı 400

TBMM Başkanvekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, partisinin Eğirdir ilçe kongresinde yaptığı konuşmada belediyede ciddi bir personel yükü bulunduğunu söyledi. Enkaz edebiyatı yapmadıklarını kaydeden Bilgiç, “Eğirdir’in sorunlarını biliyoruz, çözeceğiz” dedi.

Partisinin Eğirdir İlçe Kongresinde konuşan TBMM Başkanvekili, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, "Mevlüt Başkanımızın başkanlığında yeni oluşacak yeni yönetime önümüzdeki dönemde hayırlı hizmetler diliyorum. Milletvekili arkadaşlarımız söylenmesi gereken her şeyi söylediler. Gerçekten işine ve görevine sadık bir ilçe başkanı ve yönetim kadrosu var. Bir belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri var. Eğirdir’in bütün meselelerine vakıflar. Takipçisiler. Biz de elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya, destek vermeye sonuna kadar devam edeceğiz. Eğirdir’in ihtiyaçlarını biliyoruz. Yapılan yatırımları da biliyoruz.
Üniversitenizle ilgili bir yer problemi var. Milli Eğitim meselesi. Onun sözünü aldık, takibini yapıyoruz. Çok kısa süre içerisinde inşallah çözeceğiz." dedi.
Bilgiç, konuşmasının devamında Eğirdir Belediyesinde personel fazlalığı olduğunu belirterek şunları ifade etti: “Eğirdir olarak bilmemiz gereken bir şey daha var. Biz asla batık muhabbeti falan yapmıyoruz. odur budur yapmıyoruz ama gerçekleri de tespit etmek de bizim zorunluluğumuz. Akıl almayacak borçların içerisinde bir belediye. Normalde bunun 5 misli, 6 misli nüfus yoğunluğu olan bir beldeyi idare edebileceğiniz bir personel yükü. İne ine 400’e geldi. Anca nerden nereye geldi. 460’lardan başladı. Normalde en fazla olması gereken 125-130’dur. Trilyonlarla ifade edilebilecek bir borç yükü. Ama biz bunlardan şikayetçi değiliz. Siz Veli Başkan ve ekibine, bizlere güvendiniz, Eğirdir ve belediyeyi teslim ettiniz. Bizler de el birliğiyle bu sıkıntıların altından kalkmaya çalışacağız ve bu tür hizmetleri de yürütmeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.