139. Cadde Asfaltına Kavuşuyor

Isparta Belediyesi’nin şehir merkezinde başlatmış olduğu sorunsuz altyapı ve dayanıklı asfalt projesi kararlı bir şekilde devam ediyor.

Yayınlanma:
139. Cadde Asfaltına Kavuşuyor

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kar kış demeden hiç kimsenin cesaret edemeyeceği günlerde bile şehir merkezinin altyapı sorununu çözmek için bütün imkânları kullanıyor. Günaydın bir taraftan altyapı hizmetlerini tamamlarken bir taraftan da caddeyi baştan aşağı yenileyerek kalıcı ve dayanıklı asfalt kaplama ile sorunu kökten çözmenin hesabını yapıyor.

İşte bu çalışmaların son örneği Yedişehitler mahallesini tam ortadan kesen 2339 sokak, 139 ve 225. Caddede yaşanıyor. Bu caddemizdeki çalışmalar yine her cadde de olduğu gibi önce altyapı sorunu ele alındı. Caddedeki tüm içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu boruları yenilendi. Hiç olmayan yerlere yenileri eklendi. Şimdi de belediye bu yolun kalıcı asfalt kaplamanın ilk serimini gerçekleştiriyor. İki finişer ile yapılan çalışmanın bir gün içerisinde bitirileceği tahmin ediliyor. Böylelikle bu caddeyi kullananlar çok kısa bir rahatsızlık duymuş olacaklar. Yatta yerinde ise hiç rahatsızlık duymadan yol yeniden trafiğe açılmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum