14 Mart Tıp Bayramı Etkinlikleri

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hekimler ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2012 13:10
14 Mart Tıp Bayramı Etkinlikleri

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hekimler ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Başkan Günaydın, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, görevlerini büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarının insan yaşamında önemli bir yeri olduğu vurguladı.

Sağlık çalışanlarının, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkı kullanmasında gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretlerin her türlü övgünün üzerinde olduğuna işaret eden Günaydın, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sağlık çalışanlarımızın karşılaştıkları her türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerinin icrasında halkımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretleri, bizler için iftihar kaynağıdır. Sağlık çalışanlarımız insanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinmiş, bizlerin daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en güç koşullarda dahi hizmetlerini her alanda fedakarca sürdürmektedirler. Bu düşüncelerle ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, verilen görevleri zamanında ve tam yapan bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım" dedi.

SDÜ'DE SPOR ŞENLİĞİ
Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinden oluşan Sağlık Topluluğu, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında "Spor Şenliği" düzenledi.

Şenlik, Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun öncülüğünde, topluluk üyelerince gerçekleştirilen program, rektörlük önünden Atatürk Spor Salonu'na gerçekleştirilen bisiklet turu ile başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda çeşitli etkinliklerle devam edecek şenliğin açılışında konuşan Rektör İbicioğlu, sağlıklı olmanın bir hazine olduğunu belirterek, "Sağlıklı yaşam, az yemek, az uyumak ve spor yaparak sağlanabilir" dedi.

Spor Şenliği'nde SDÜ Aerobik Grubu gösteri sundu. Öğretim üyeleri ve öğrenciler basket maçı yaparken, İbicioğlu da masa tenisi oynadı. Şenlikler, üç gün boyunca Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak basketbol ve voleybol maçları ile devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.