15 Bin Kişi Ziyaret Etti

15 Bin Kişi Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2016 14:10
15 Bin Kişi Ziyaret Etti

Isparta Belediyesi Gökkubbe Uluslararası Fuar Merkezi’nde 6-9 Ekim 2016 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Günleri, ‘Isparta Autoshow’ tamamlandı. Aft Fuarcılık Şirketi yetkilisi Fuat Aktaş, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Aktaş, Başkan Günaydın’a vermiş olduğu büyük katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Günaydın, Isparta Autoshow’u 15 bin kişinin ziyaret ettiğini söylerken, firmaların araç taliplilerine özel indirimler uyguladığını söyledi.

Isparta’da uzun yıllar sonra gerçekleştirdikleri Autoshow organizasyonunun başından itibaren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ciddi desteklerinin olduğunu belirten Aft Fuarcılık Şirketi yetkilisi Fuat Aktaş, “Sayın başkanımıza ve bizimle ilgilenen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. Aktaş, “İlk kez gerçekleştiği için belki bir kısmın beklentilerini karşılayamamış görünmekle beraber ilk organizasyonda biz fuar organizasyonu firması olarak beklentimizin üzerinde olduğu kanaatindeyiz. Ama bunu yeterli görmüyoruz. Önümüzdeki yıllarda burada katılan marka sayılarını mutlaka artırarak Isparta’da kalıcı ve her yıl tarihi özlemle beklenen bir organizasyon gerçekleştirmek için çaba göstereceğiz. Bu konuda Ispartalılarımızın hiçbir endişesi olmasın. Organizasyona katılan firmaların özellikle Isparta dışından gelen firmaların Gökkubbe’yi de muhteşem bulmaları da ayrı bir onur. Bu konuda tekrar sayın başkanımıza da böyle bir eseri Isparta’ya kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Benzer bir fuar alanının bölgede, ölçek olarak değil belki de ama yapı olarak Türkiye’de olmadığı konusunda görüşleri var. Buda bizim için sevindiricidir. Biz başladık, mücadeleye devam edeceğiz. İnşallah bundan sonraki yıllarda çok daha etkin, çok daha keyifli organizasyon gerçekleştireceğiz” dedi.

Önemli bir organizasyonun ilkinin bu yıl Gökkubbe’de düzenlenmeye başlandığını ve bu organizasyonu geçekleştiren Aft Fuarcılık Şirketi yetkilisi Fuat Aktaş’a teşekkür eden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çeşitli bilgiler verdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’da pazar akşamı itibariyle Autoshow etkinliği sonuçlandı. Yaptığımız incelemeler neticesinde bu yıl ilki Gökkubbe’de yapılan Autoshow’a halkımızın ilgisi, alakası yüksek olduğu ortaya çıktı. Bu Autoshow her yıl yapılacak. Bu yıl ilk denememizde ve tespit ettiğimiz 15 bin ziyaretçimiz oldu. Sevindirici bir olay daha var, Autoshow da bir miktar da indirimler yapıldı. Ciddi anlamda alış-verişlerinde olduğunu gördük. Bu Autoshow’un gelecek yıllarda daha da iyiye gideceği anlamını taşımaktadır. Bu da bizi sevindirmiştir. Daha iyiye, daha mükemmele doğru gidilecektir. Uzmanlarla görüştüğümüzde ilk kez böyle bir yerde, 225 bin nüfusa göre ziyaretçi sayısının başlangıca göre çok iyi olduğu yönündedir. Ama yeterli görmüyoruz. Gelecek yıl marka adetleri de artarak devam edecek. Bugün dünya fuarlarında, Berlin’de, Frankfurt’ta bu fuarlar 60-70 yıldır yapılıyor. Biz ilk kez yapıyoruz. Bundan sonraki Autoshow’larımızın daha güzel geçmesi temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum