15 Haziran’da Satışa Sunuluyor

Pomgrand markasıyla üretilen izolasyon ve yalıtım malzemesi 15 Haziran 2014 tarihinden itibaren satışa sunuluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2014 11:55
15 Haziran’da Satışa Sunuluyor

Isparta Belediyesi şirketleri arasında yer alan BELMAŞ bünyesinde günde 56-60 bin adet üretim gerçekleştiren bimsblok fabrikasının ardından büyük bir yatırım ile kurulan İzolasyon ve Yalıtım Fabrikası ile Mikronize Tesislerinde tüm deneme üretimleri tamamlandı. Pomgrand markasıyla üretilen izolasyon ve yalıtım malzemesi 15 Haziran 2014 tarihinden itibaren satışa sunuluyor.

Pomgrand markasıyla piyasaya sürülecek olan izolasyon ve yalıtım malzemesinin satış tarihini 15 Haziran olarak kamuoyuna duyuran Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “İzolasyon malzemelerimizin satışına başlıyoruz. Tesislerimizde şu anda bimsblok olarak günde 56-60 bin adet mal üretiyor ve satıyoruz. Hedeflediğimiz esas iki fabrikamız daha vardı. Bu fabrikaların kurulması, deneme üretimlerine geçilmesi için uzun çalışmalarımız oldu. Nihayet neticeye ulaştık. 15 Haziran itibariyle ilk izolasyon malzememizin satışına başlıyoruz” dedi.

Kökeni pomzadan üretilen Pomgrand’ın hem dayanıklı hem de yanmaz bir sıva malzemesi olduğuna dikkat çeken Başkan Günaydın, “Yine bununla birlikte aynı anda mikronize tesislerimizde çalışıyor. Kimyasal dolgu malzemesi olarak Türkiye’ye bunun da satışına başlıyoruz. Isparta Belediyesi’nin şirketi olarak tamamen kendi imkanlarıyla yapılmış olan fabrikamız artık ilimize ve ülkemize hizmet edecek duruma gelmiştir.

Buradan duyuruyu yapıyoruz 15 Haziran’dan itibaren ilk malzeme satışımız başlayacak. Bu konuyu sevinçle kamuoyumuzla paylaşmak istedim. Bu izolasyon malzemelerimiz hem sağlık açısından önemli, hem de yanıcı bir madde olmadığı için de bu açıdan bir çözüm malzemesidir. Bu malzemelerin ülkemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.