15 Poliklinikte Ek Mesai

15 Poliklinikte Ek Mesai

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2019 20:55
15 Poliklinikte Ek Mesai

Isparta'ya yapılan en büyük kamu yatırımı olarak kayıtlara geçen Şehir Hastanesinde Ispartalıların daha kaliteli hizmet alabilmesi için önemli bir çalışmaya imza atılıyor. Bu kapsamda hastanede 15 poliklinikte ek mesai uygulanacak.

Isparta Şehir Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada "Hastanemizde yaşanan hasta yoğunluğu azaltmak için 15 poliklinikte ek mesai uygulanacak. 4 Kasım'dan itibaren başlayacak ve haftanın 3 günü açık tutulacak olan , toplam 15 branşta (Beyin ve Sinir Cerrahisi Polikliniği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Polikliniği, Dahiliye Polikliniği, Genel Cerrahi Polikliniği, Göğüs Hastalıkları Polikliniği, Göz Hastalıkları Polikliniği , Kulak,-Burun –Boğaz Polikliniği , Kadın Doğum Polikliniği , Kardiyoloji Polikliniği, Nöroloji Polikliniği, Ortopedi Polikliniği, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Polikliniği, Üroloji Polikliniği v e Radyoloji Polikliniği ) Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri 16.00-19.00 saatleri arasında ek mesai uygulanacak" denildi.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.