15 Temmuz Etkinlikleri Yarın Başlıyor

15 Temmuz Etkinlikleri Yarın Başlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2017 00:06
15 Temmuz Etkinlikleri Yarın Başlıyor

FETÖ/PDYterör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği hain kalkışmanın milletimiz tarafından bertaraf edilmesinin ardından ilan edilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinlikleri dolayısıyla toplantı düzenlendi.

Toplantıya Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Albay Tamer Atay,Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Albay Selçuk Emirdağ, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

“YARIN BAŞLAYACAK”

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerinin yarın saat 11:00 ‘deŞehit kabirlerinin ziyaret edilmesiyle başlayacağını aktaran Vali Günaydın programın Ulucami’de okunacak Mevlid-i Şerif ile devam edeceğini belirtti.

Toplantıda üzerinden bir yıl geçen hain darbe girişimin ardından ilan edilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle ülkemizin her yerinde gerçekleştirilecek olan anma etkinliklerinin çerçevesinin belirlendiğini belirten Vali Şehmus Günaydın, Isparta’da da yarından itibaren anma programının icra edileceğini ve 16 Temmuza kadar devam edeceğini söyledi.

Vali Günaydın ayrıca, düzenlenen toplantının amacının koordinasyonun sağlanması ve anma etkinliklerinde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması olduğunun vurgulayarak yapılan etkinliklerin belirlenen çerçeve içerisinde yürütülmesi için kurumlar olarak çalışma yürütüleceğini aktardı.

 

Vali Günaydın “ Bizim dikkat edeceğimiz en önemli husus bu bir anma programı. Bu nedenle aziz şehitlerimizin hatıralarına uygun bir şekilde etkinlikler düzenlenecektir. Bu anlamda tüm kurumlar olarak inşallah güzel bir anma etkinliği gerçekleştireceğiz. “ dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.