15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği'nden Ziyaret

15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği'nden Demokrat ve Ajans32'ye Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2019 15:31
15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği'nden Ziyaret

15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ramazan Çapan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Demokrat Gazetesi ve Ajans32'yi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutladı.

Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilen ziyarette 73 yıldır Isparta’da kamuoyuna ışık tutan Demokrat Gazetesi ve Ajans32 çalışanlarının Gazeteciler Gününü kutlayarak sözlerine başlayan 15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ramazan Çapan, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Özgür, bağımsız ve ilkeli basın için zaman ve mekân tanımaksızın son derece güç koşullarda ve büyük fedakârlıklarla görev yapan siz değerli basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyorum. Tüm yaşanan olumsuzluklara rağmen mesleğinin hakkını vererek çalışan siz kıymetli gerçek basın emekçilerimize bu anlamlı günde iyi dileklerimi ve saygılarımı sunuyorum”

“İYİ Kİ VARSINIZ”
Gazeteciliğin gerçekten gönül isteyen, çok zor ve kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Çapan; “Öncelikle sizlerin ve bütün basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz. Gazetecilik gerçekten gönül isteyen, çok zor ve kutsal bir meslek. Gazeteciler toplumu aydınlatan en önemli yapı taşlarıdır. Bu yüzden bizler Dernek olarak sizleri her zaman önemsiyoruz. Zira sizler, karda, yağmurda, çamurda haberinizin peşinden koşuyorsunuz. Sizler bizim haber kaynağımızsınız. Çünkü, şehrimizde, ülkemizde neler olup bittiğini sizlerin sayesinde öğreniyoruz. Gazeteciler bir kere değil, her zaman hatırlanmalı. Tekrardan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun” dedi.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Ziyaretlerinden dolayı 15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ramazan Çapan ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Demokrat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Genel Yayın Yönetmeni Bora Tüfekli de; “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü unutmadığınız ve bizleri bizzat gazetemizde ziyaret ettiğiniz için tüm gazete çalışanı arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Evet, bizler gece – gündüz demeden soğuk – sıcak demeden halkımızın haber alma hakkını yerine getirme adına, haberleri hazırlıyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Gazeteciler yaşadığı çağın tanığıdır. Umuyoruz ki, daha güzel günlere hep birlikte tanıklık ederiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum