15 Temmuz Şehitleri Turnuvalarında SDÜ Başarısı

15 Temmuz Şehitleri Turnuvalarında SDÜ Başarısı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2017 14:20
15 Temmuz Şehitleri Turnuvalarında SDÜ Başarısı

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bisiklet Uzmanlık Dersi Öğretim Görevlisi Ömer Cumhur Boyraz, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma programları kapsamında düzenlenen “15 Temmuz Şehitleri Anma Yol Yarışları”nda ikinci olarak Üniversitemizi başarıyla temsil etti. Boyraz, yarış kapsamında Muğla’dan başlayarak 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a düzenlenen hain saldırının mekanı olan Marmaris Yazıcı Otel’e kadar uzanan 64 km’lik yolu ikinci olarak tamamladı.

Yine “15 Temmuz Şehitleri”ni anma programları kapsamında İstanbul’dan başlayarak Şehit Ömer Halisdemir’in Niğde’deki evinin önünde son bulan bisiklet turuna katılan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizden Veysel Gülmez, Emre Yavuz ve Duran Akbaş bu gurur verici organizasyona katılmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.
Ayrıca 15 Temmuz tarihinde Yunanistan’da düzenlenen Dağ Bisikleti Balkan Şampiyonasında Milli forma ile Yarışan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizden Ayşe Çakır Elit Kadınlar Kategorisinde Balkan 2. Si, Yunus Emre Yılmaz ise 23 yaş altı kategorisinde Balkan 4.sü olarak Ülkemizi ve Üniversitemizi başarılı şekilde temsil etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.