15 Temmuz'un Final Gecesi 16 Nisan'dır

15 Temmuz'un Final Gecesi 16 Nisan'dır

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2017 20:11
15 Temmuz'un Final Gecesi 16 Nisan'dır

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, "16 Nisan kutlanması gereken büyük bir zaferin adıdır. Bu tarih, kriz ve kaoslardan, istikrarsızlıklardan medet umarak milli egemenlikten pay kapmaya çalışanlara, bütün vesayet unsurlarına; milletin dur dediği tarihi yükselişin adıdır" diye konuştu. Isparta AK Parti İl Başkanı Av. Osman Zabun'un ev sahipliğinde coşkulu ve yoğun bir katılımla gerçekleşen İl Danışma Meclisi  toplantısına Ak Parti Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekili Said Yüce, eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, SKM Başkanları, Meclis Üyeleri ve İl Hatipleri katıldı.

İl Başkanı Osman Zabun, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekili Said Yüce Referandum sürecine dair teşkilat üyelerine ve Ak Parti'ye gönül ve emek vermiş herkese tek tek teşekkür ettiler. AK Parti ailesi olarak hem tarihin özneleri hem de tanıkları olduğumuz bir dönemi yaşıyoruz. Rabbimize hamd olsun ki Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bu kutlu yapıda tarih yazanlarla birlikte yol yürümeyi bizlere nasip etti” diyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Osman Zabun, konuşmasını şöyle sürdürdü:


16 NİSAN BÜYÜK BİR ZAFERİN ADIDIR
“16 Nisan Referandumuna milletimizin yüzde 51.4 ile ‘evet’ demesi bütün siyasal yaşamımızı, demokrasi geçmişimizi önemli ölçüde değiştirecektir. Bütün Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır. Tarih Türkiye’nin kuruluşunu yazarken, 16 Nisan 2017’yi yükselme döneminin başlangıcı sayacaktır. Tarih bu günü, 150 yıl sonra milletin ‘her şey bana aittir; söz ve karar sahibi benim’ sözünü de yazacaktır. 16 Nisan kutlanması gereken büyük biz zaferin adıdır. Bu tarih, kriz ve kaoslardan, istikrarsızlıklardan medet umarak milli egemenlikten pay kapmaya çalışanlara, bütün vesayet unsurlarına; milletin dur dediği tarihi yükselişin adıdır.


ARTIK MİLLET VAR KİRLİ OYUNLAR YOK
İl Başkanı Zabun, konuşmasını şöyle sürdürdü: "16 Nisan sadece bir referandum değildir. siyaseti, siyasetçileri ve ülkeyi topyekün değiştirecek ve her şeyin milletleştiği bir dönemi başlatacak bir dönemin adıdır. Artık millet var, vesayet ve kirli oyunlar yok. Onun için bu referandumda bize tevvecüh göstererek yüksek bir oy veren Isparta'lı hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ak Parti teşkilatlarımız gece, gündüz demeden çalıştılar, rehavete kapılmadan 16 Nisan'ın önemi ile hareket ederek Türkiye ortalamasının çok üstünde bir zafer getirdiler. Onun için Allah hepinizden razı olsun.


MEVLANA GİBİ OLMALIYIZ BELEDİYELERİ KAZANMALIYIZ
Artık dar kapsamlı siyaset, ideolojik saplantılar bir kenara bırakılacak. Hizmet ve proje siyaseti önümüzdeki dönemde siyasetin tek geçerli akçesi olacak inşallah. Hamd olsun, artık kaybedenin koltuğa yapıştığı dönem bitmiştir. Siyaset yenilenecek ve Türkiye çok daha güçlü olacak. Siyasette şiarımız yüzde 51.4’ün dışında kalan herkesi, herkesimi kucaklamak olmalıdır. Mevlana gibi, Yunus Emre gibi olmalıyız. Her gönüle daha fazla girmeye çalışmalıyız. Onların derdiyle dertlenmeliyiz. Sorunları bir ev ödevi titizliğiyle çözmeye çalışmalıyız. Bizde olmayan belediyeleri kazanmak için ve elimizdeki belediyeleri muhafaza etmek için çok profesyonel olarak çalışmalıyız. 15 Temmuz hain darbe girişiminin final gecesi 16 Nisan olmuştur. Milletimiz iradesine sahip çıkmıştır. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah." Konuşmaların ardından 16 Nisan Halk Oylaması propaganda sürecinde çalışan teşkilat üyelerine başarılarından ötürü teşekkür belgesi verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.