15 Yıl Sonra 'Tecavüz' Cinayeti

Denizli’de bir kişi, 15 yıl önce kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiği kişiyi bıçakla öldürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2013 16:38
15 Yıl Sonra 'Tecavüz' Cinayeti

Olay, dün akşam Denizli’de bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezinde temizlik görevlisi olarak çalışan Kemal D. (36)’nin yanına gelen İsmail E. (21), yanında getirdiği bıçakla Kemal D.’yi bıçaklamaya başladı.

Olay yerinden kaçan İsmail E. daha sonra yakalandı. Kemal D. ise 112 acil servis ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alınan İsmail E., bıçakladığı kişiyi 15 yıl öncesinden tanıdığını söyledi. Polisteki ifadesinde Isparta’nın Sütçüler ilçesine bağlı Kesme beldesinde yaşarken Kemal D.’nin kendisine tecavüz ettiğini ileri süren İsmail E., bunu unutmadığını söyledi.

Şu an üniversitede rehberlik ve psikoloji bölümünde okuduğunu, derste tecavüz konusu işlenirken olayın aklına geldiğini ileri süren İsmail E., daha sonra şahsı bularak arkadaş gibi davrandığını ve ardından cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

İsmail E., Denizli Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken, gazetecilerin cinayetin geçmişle ilgisi olup olmadığı yönündeki sorularına "Var" diye yanıt verdi.

Öldürülen Kemal D, toprağa verilmek üzere memleketi Isparta’ya gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.