16 Metreden Düştü, Hayatını Kaybetti

Mermer ocağı içerisinde 16 metrelik uçuruma düşen M.K.hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2011 18:41
16 Metreden Düştü, Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz gün mermer ocağında çalışan arkadaşını ziyarette giden M.K. isimli sahış, gece geç saatlerde arabasına yatmak için gittiği, sabah tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Mermer ocağı çalışanlarının verdikleri ifadelerde; gece geç saatlere kadar sohbet ettikleri uykularının gelmesi üzerine Mk. isimli şahsın arabasında uyumak üzere ayrıldığı ve sabah ortalıkta olmadığını söylediler. Sabah saat 07.45 sıralarında mermer ocağı içerisinde bir erkek şahsın ölü vaziyette bulunduğu Jandarma'ya bildiren işçiler MK'yı kuyuda buldular.

Olay yerinde inceleme yapan Jandarma ekipleri, MK'nın gece maden ocağı içerisinde dolaşırken havanın karanlık olması nedeniyle mermer kesitlerinin oluşturduğu 16 metrelik uçuruma düşmek suretiyle hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Cumuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda M.K.'nin cesedi kesin ölüm sebebinin bulunması için SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.